top of page

DISCLAIMER

Disclaimer

Marloes Hoekema Fotografie

 

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door Marloes Hoekema Fotografie. Deze Disclaimer is van toepassing op onze diensten en deze website. Door gebruik te maken van onze website en de daarop gepubliceerde informatie en functionaliteiten verklaar jij je akkoord met de voorwaarden uit deze disclaimer.

 

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Deze informatie is zorgvuldig samengesteld. Toch kunnen we geen garanties geven over de correctheid van de getoonde informatie en tips. Er kunnen geen rechten aan de gegevens op onze website worden ontleend.

 

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of incomplete informatie op deze website. Informatie verzonden aan ons via de e-mail of de website is niet beveiligd en wordt als niet-vertrouwelijk beschouwd. Elke actie die je onderneemt op basis van onze informatie en/of tips is voor eigen verantwoordelijkheid en op eigen risico.

 

Copyright

 

Alle rechten van intellectuele eigendom op deze website berusten uitsluitend bij ons. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik. Het is de gebruiker van deze website niet toegestaan om (delen van) deze website en van de nieuwsbrieven, te wijzigen of te bewerken, openbaar te maken, te vermenigvuldigen, tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden of een link te creëren tussen de website van ons en een andere internetsite, zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

 

Wijzigen

 

We kunnen deze disclaimer van tijd tot tijd veranderen. Wijzigingen worden hier bijgewerkt. Controleer daarom regelmatig deze pagina, zodat je van wijzigingen op de hoogte bent.

 

Contact

Kom je op onze website onjuiste informatie en/of zaken tegen? Laat het ons dan alsjeblieft weten via marloes@marloeshoekemafotografie.nl.

Logo Marloes Hoekema Fotografie
bottom of page