top of page
  • Marloes Hoekema Fotografie

MET EVENTFOTOGRAFIE VERTEL JE EEN VERHAAL

Evenementen zien er tegenwoordig anders uit dan vroeger. Geen of minder publiek, als ze al mogen doorgaan.

Marloes Hoekema Fotografie | Evenementfotografie

Veel evenementen zitten vast aan opgelegde beperkingen. Minder deelnemers en minder of zelfs helemaal geen publiek. Balen! Op deze manier moeten de organisatoren vele mensen teleurstellen. Maar ook wanneer de beperkingen weer helemaal worden losgelaten zullen de gevolgen nog een tijd zichtbaar blijven.

“Vertel je verhaal en wees zichtbaar voor een groot publiek. Gun je bezoek een moment of fame.”

Veel van jullie zullen het wel herkennen. Je gaat naar een evenement en spot een fotograaf. Hoe leuk is het wanneer je dan een paar dagen later jezelf terug ziet op de foto's! En al helemaal wanneer je zelf deelnemer was tijdens het event.Organisatie


Als organisatie van een evenement is het heel waardevol mooie foto's te hebben van de sfeer, het programma en het publiek of de deelnemers. De foto's dienen als waardevol marketingmateriaal en zijn een leuke herinnering voor de bezoekers. Goede foto's bieden tal van promotie mogelijkheden. Denk aan het werven van nieuwe sponsoren, deelnemers, locatie(s) en vrijwilligers of als marketing voor aankomende evenementen.


Ga voor het totaalplaatje


Wanneer ik tijdens een evenement foto's maak, ga ik voor het totaalplaatje. Het hele programma en alle deelnemers probeer ik zo goed mogelijk vast te leggen. Dit doe ik op een onopvallende manier zodat je 'echte' foto's krijgt, ongeregisseerd. Foto's zorgen voor herbeleving.


Zo heb ik onlangs foto's mogen maken in opdracht van de organisatie van de Veldslag om Norg.

De foto's van de deelnemers bekijk je via deze link.


0 opmerkingen
bottom of page